Глас Комерс

Химическо матиране на стъклени бутилки, Оцветяване, Ситопечат,
Горещо щамповане с фолио, Сватбени бутилки, Метализиране

Продукти

Химическо матиране

Ние сме водещи в процеса на химическо матиране на стъклени бутилки за България, като непрекъснато се модернизираме и първи притежаваме автоматизирана линия. Предлагаме също така различни техники на декорация на стъкло съобразно потребностите на клиента.

Оцветяване

Оцветяване/ лакирване / с бои на водна основа – в един или няколко цвята с неограничен цветови диапазон. Ефектът на боите е лъскав, плътен, прозрачен, също така матов или металик. С боя безцветен мат се постига също ефекта и на химическото матиране. Оцветяването се извършва на автоматизирана линия, след което продукта се изпича при ниски температури.

Ситопечат

Ситопечат с термопластични мастила – мастилата са на органична основа с последващо изпичане на ниски температури. Капацитетът е с нанасяне от 1 до 6 цвята. Надписът остава релефен и дълготраен. Пълна цветова гама. Предимно за нанасяне на 1 цвят има възможност за работа и с двойно компонентни мастила. Работим с водещи европейски производители на бои и мастила.

Горещо щамповане с фолио

Горещо щамповане с фолио - популярно предимно като злато и сребро, но включва и голямо разнообразие от други бляскави цветове и ефекти. Отлично се съчетава с предварително оцветена бутилка. Машината позволява да нанесем и метализиран кант по пластмасова капачка.

Метализиране

Метализацията е процес, който позволява да се постигне метален ефект върху стъклена повърхност.